Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

‘Verandering begint bij het nemen van de eerste stap in de richting die je op wil ‘

Anna

Je hoeft het niet alleen te doen

Heb je behoefte aan rust én aan nieuwe indrukken? Loop je vast, weet je niet meer hoe je kan ontspannen? Je blijft maar bezig en hebt geen rust in je lijf en in je hoofd?
Misschien maak je je zorgen, kom ik hier nog wel uit? Je schiet steeds vaker uit je slof. Je wilt er zijn voor je gezin en dierbaren maar het lukt je niet om alle ballen in de lucht te houden. Waar is je energie toch gebleven…?

Ik help je graag verder

Als ervaren coach en holistisch therapeut heb ik verschillende technieken en oefeningen waarmee ik jou op weg kan helpen om te ontspannen, ont-moeten (minder gevoel van moeten) zodat jij meer plezier en energie ervaart in elke dag.

Even sparren en praten met een ervaringsdeskundige kan je soms net dat zetje geven dat je nodig hebt. Daarom geef ik elke maand 2 keer een gratis coaching weg ter waarde van 66 euro.


Geef je op voor het Inzicht gesprek

Ben je nog geen klant bij mij en kan je wel wat hulp gebruiken? Heb je bijvoorbeeld moeite met ontspannen? Moet je van alles en weet je niet goed meer wat jij wil, of leuk vindt? Pieker je veel, sta je altijd ‘aan’?

Jij kan jouw situatie of uitdaging aan mij voorleggen. Je ontvangt altijd een eerlijk en oprecht advies van me. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend een Inzicht gesprek aan.

verveling

Hoe werkt het?

Best gemakkelijk. Ik stuur je na je aanvraag een korte online vragenlijst toe. Als jij die ingevuld hebt plannen we een afspraak in.

Op basis van jouw antwoorden bereid ik mij voor, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen. Het gesprek is online (je ontvangt daar een linkje voor). Je hoeft dus nergens heen, makkelijk toch? Tijdens ons gesprek en in mijn voorbereiding kijken we waar je nu staat.
Hoe is jouw balans op dit moment? Wat heb je al geprobeerd en waar loop je tegen aan?
Je krijgt een korte ontspanningsoefening en ik geef je 3 waardevolle tips tijdens het gesprek, zodat jij concreet aan de slag kan om meer in balans te komen.

Laat hieronder je gegevens achter, ik laat je zo snel mogelijk weten of jij geselecteerd bent.
TIP voeg mijn e-mailadres anna@annacoach.nl toe aan je contacten/adresboek, anders komt mijn reactie soms in je SPAM

Voornaam
E-mail
Bericht

Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Kim
5
“Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik kon vrij en open praten. Anna zag direct waarbij zij kon helpen. ”
Carola
5
“Anna neemt de tijd voor je en luistert naar je
Na de behandeling voelde ik me een stuk minder gestrest en rustiger”
Linda
5
“Anna weet intuïtief wat je nodig hebt en tijdens de behandeling checkt ze bij je of dat klopt. Haar behandeling geeft me meer zelfinzicht, meer helderheid en ontspanning. Absoluut een aanrader!”

Blog

Inspiratie

Ontvang 2-4 keer per maand een inspiratiemail met mijn tips, weetjes, oefeningen en mijn video's en blogs direct in je mailbox

Doe mee met de video

Bekijk mijn video's, ontspan met de oefeningen of leer meer over hoogsensitiviteit en holisme

test

Doe de test

Heb je wel eens gelezen over hooggevoeligheid dat gaf wat herkenning maar ging toch niet helemaal over jou.
Te veel rust, routine en alleen zijn?
Doe de test vind herkenning en tips

'Aan jezelf werken is hard werken maar wel vanuit je hart!'

Over Anna

Ik heb een lastige jeugd gehad en heb met vallen (burn- out & bore-out) en opstaan moeten leren wat voor mij de juiste balans is. Ik gun het jou dat het niet zover hoeft te komen. Als holistisch therapeut en coach werk ik licht en luchtig. Ik gebruik graag humor in mijn behandeling. Daarnaast houd ik van praktische hands-on oplossingen die eenvoudig te doen zijn naast een druk leven.

Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden bij het vinden van hun ideale balans tussen rust en actie. Zodat jij én je gezin, familie, vrienden en collega's profiteren van jouw unieke talenten.
Jij af komt van het hollen of stilstaan gevoel en naast hard werken ook hard plezier maakt. Uit de sleur komt en het gevoel van moeten en liefdevoller wordt voor jezelf én je dierbaren.

Lees meer over Anna

Heb je een vraag?

Of wil je even sparren, twijfel je of mijn begeleiding wat voor je is? Schroom niet om je vraag te stellen. Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van me.

Bel me gerust op 06-20838893 E-mail naar anna@annacoach.nl

Vul het formulier hiernaast in

Ik neem contact met je op.
TIP zet mijn e-mail anna@annacoach.nl in je contacten anders komt mijn reactie soms in je Spam

Voornaam
E-mail
Bericht

Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights