Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen


Mijn verhaal

In mijn puberteit heb ik de nodige tegenslagen gekend waardoor ik snel volwassen werd. Mijn ouders zaten in een vechtscheiding. Daarna kwamen we met mijn moeder in de bijstand.

Ik schaamde me voor wat er was gebeurd. Niemand in mijn omgeving mocht merken dat er thuis iets aan de hand was. Ik regelde alles zoveel mogelijk zelf, ging hard werken aan school. Kleurde binnen de lijntjes zodat ik niet zou opvallen. Alleen aan mijn spiegelbeeld durfde ik te vertellen wat er in mij omging en wat ik had meegemaakt.

Huilen als je lacht

Ik was altijd vrolijk en opgewekt naar anderen maar huilde van binnen. Keuzes voor opleiding en werk maakte ik op wat handig en verstandig was. Gericht op een betere toekomst, ik moest onafhankelijk worden van anderen. Bij tegenslag zette ik mijn schouders eronder en ging door. Pakte op wat anderen lieten liggen, trok verantwoordelijkheid naar me toe en verzette bergen werk. Ik was hard voor mezelf, goed was niet goed genoeg.

Ik durfde niet

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als trainer, Product Owner en Management Consultant. Ik ken de dynamiek van een grote commerciële organisatie. De laatste jaren voelde ik me minder op mijn plek. Mijn werk draaide steeds minder om mensen en meer om systemen en cijfers. Ik raakte verveeld en had het gevoel dat ik niet zinvol bezig was. Ik wilde iets anders en volgde een opleiding tot trainingsacteur. Daar vond ik weer plezier en genoot van het werken met mensen en het improviseren. Toch durfde ik er niet voor te gaan, bang mijn vaste baan kwijt te raken.

Van de vrouw die alles aankon was niets meer over

Ik had alles wat mijn hartje begeerde maar ik kon er niet van genieten. Alles voelde als moeten. Na een dag werken was ik op, wilde ik met rust gelaten worden. Geen gezeur aan mijn hoofd. Ik voelde me tekort schieten naar mijn gezin en kon wel janken. Ik snauwde naar mijn man en kinderen, en daar schaamde ik me dan weer voor. De lijst met acties was nooit af. Ik had het gevoel dat ik overal alleen voor stond terwijl dat helemaal niet zo was. En toen op een dag kon ik niets meer, ik was op. Van de vrouw die alles aankon was niets meer over, ik was bang, en verdrietig en begreep het niet.

Het project beter worden

Beter worden, pakte ik aan zoals ik werkte, het werd een project en ik ging er 150% voor. Ik zou laten zien dat dat snel kon en geen maanden hoefde te duren. Ik kreeg hulp vanuit de GGZ en mijn werkgever. Na 3 maanden begon ik weer met werken. Het was gelukt! Toch? Maar nog geen 6 maanden later stond ik weer op het punt van omvallen. Wat deed ik toch verkeerd?

Geen burn-out maar bore-out

Achteraf gezien had ik geen burn-out maar een bore-out. Ik zag geen uitdaging meer in mijn werk, alles ging op routine en ik had het gevoel dat het er niet toe deed. Omdat ik me nooit meer zo hulpeloos wilde voelen en wist dat het zo niet langer kon ging ik op zoek naar andere hulp.

Aan jezelf werken is hard werken maar wel vanuit je hart!

-Anna-

Thuiskomen

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met Holistische therapie en er ging een wereld voor mij open. Het voelde als thuiskomen. Ik kwam weer in contact met mijn intuïtie en hooggevoeligheid en werd weer creatief. Gedurende mijn coaching kreeg ik steeds beter inzicht in mijn eigen patronen en de dynamiek in mijn familie.
Ik vond manieren om ze te doorbreken. Natuurlijk was dat spannend, en ik zag er tegenop om de diepte in te gaan. Maar de combinatie van praten en energetische behandeling was voor mij heel helend. Langzamerhand voelde me weer speels en nieuwsgierig net als vroeger. Ik kwam in balans en werd een liefdevollere moeder en echtgenote met meer geduld en aandacht voor mijn man en kinderen.

Dit wil ik!

Tijdens mijn opleiding tot Holistisch Therapeut voelde ik het. Dit is wat ik moet gaan doen! Het gevoel was zo sterk dat ik er niet meer omheen kon. Ik besloot te gaan voor wat me gelukkig maakt: werken vanuit mijn hart, mensen helpen, kennis delen, energetische behandelingen geven, op mijn eigen intuïtieve speelse manier, maatwerk leveren. Een keuze waar ik nog elke dag blij en dankbaar voor ben. Een keuze die mij helpt een veel gezonder voorbeeld te zijn voor mijn kinderen.

Hard werken vanuit je hart

Ik ben hoogsensitief & highsensation seeker en zit vol tegenstrijdigheden. Ik wil soms en rust én actie tegelijk. Wordt chagrijnig als ik te lang niets doe en ben snel verveeld maar voel me overprikkeld als ik te veel van mezelf vraag. Daarnaast ben ik jarenlang een pleaser geweest en zorgde ik niet goed voor mezelf.
Veranderen is lastig en oude patronen steken soms de kop op. Ik hoor ook dat stemmetje, die interne criticus, die overal wat van vindt. Gelukkig heb ik het nu door en weet ik wat ik kan doen om mezelf bij te sturen. Ik kan om mezelf lachen als ik een foutje maak. Aan je zelf werken is ook hard werken, maar dan wel vanuit je hart!

Mijn kennis en ervaring en behandelingen deel ik graag met jou, zodat jij kan ontspannen en ont-moeten voor een leven met meer speelruimte energie en plezier!

Jij gaat weer stralen en die mooie krachtige vrouw laten zien die je bent. Vol zelfvertrouwen energie en met een gezonde dosis ambitie. Een vrouw die in balans is en naast hard werken ook hard plezier maakt en liefdevol is voor zichzelf en haar dierbaren.

Gun het jezelf, je bent het waard

Gratis inzicht in jouw balans gesprek

Twee keer per maand geef ik een gratis inzichtgesprek cadeau.
Sta jij altijd aan, voel jij je overal verantwoordelijk voor ? Heb je al eerder hulp gehad maar heeft het je niet echt verder gebracht? Wil je af van het hollen of stilstaan gevoel en heb je behoefte aan meer balans? Tijdens dit gesprek je jouw situatie met mij delen, we doen een ontspanningsoefening en je krijg 3 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kan


Wat je verder over mij moet weten

Ik ben getrouwd met een lieve man en samen hebben we twee kinderen die me elke dag weer verrassen en dankbaar maken. We wonen in een mooie groene omgeving in Gouda vlak bij de Reeuwijkse plassen.

Ik houd van lezen, wandelen en fietsen en kan uit mijn dak gaan op een jaren 90 dansfeest of een dagje pretpark. Ik sta positief in het leven en houd van een geintje.
Buiten in de natuur voel ik me op mijn best en geniet ik van de schoonheid van de kleine dingen.
Ik verzamel schatten. Net als vroeger, heb ik altijd stenen, veren, kastanjes, dennenappels enzovoorts in mijn zakken.

Mensen die me kennen beschrijven me als
Liefdevol
maar open en eerlijk, ik durf de olifant in de kamer te benoemen.
Enthousiast, ik ga er vol voor, en houd ervan anderen mee te nemen in mijn enthousiasme.
Ik maak mijn eigen sfeer, breng de nodige humor mee, lach graag óók om mezelf.
Speelruimte, plezier en energie zijn mijn mantra en houden mij op mijn koers

Natuurlijk heb ik ook diverse opleidingen & cursussen gedaan en blijf ik mezelf ontwikkelen. Op mijn profiel in linkedIn kan je alles terugvinden.

Ik houd van verbinden dus connect gerust op Facebook LinkedIn of Instagram, ik reageer altijd leuk om je daar te ontmoeten!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights