Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Heb je je wel eens afgevraagd of jij hoogsensitief bent??

Herkende jij jezelf voor een deel maar ging het teveel over rust, routine en alleen zijn?

Ben je energiek, houd je van actie en nieuwe dingen leren en meemaken, ben je snel verveeld? Maar heb je er dan ineens er helemaal genoeg van en wil je alleen zijn? Voel je je opgejaagd en komt er niets meer uit je handen?

Grote kans dat jij naast hooggevoelig ook high sensation seeker (HSS) bent.

Voor wie is de test?

Voor iedereen die twijfelt of zich herkent in de kenmerken. Doe test en krijg inzicht of jij hoogsensitief bent en/of high sensation seeker introvert of juist extravert bent.

Elk mens is anders en dus ook elk hoogsensitief persoon. De labels hoogsensitief of HSS zijn niet bedoeld om je in een hokje te plaatsen maar kunnen wel helpen om jezelf en je eigen voorkeuren beter te begrijpen.

test

Hoe werkt het?

  • Je ontvangt direct een mail in je inbox met de link naar de test
  • Je kan de test opslaan of uitprinten, of de mail bewaren. Makkelijk wat zo kan jij de test doen wanneer het jou uitkomt.
  • Pak pen en papier of print de test en in 10-15 minuten heb jij de test gemaakt.
  • Je kan zelf eenvoudig je uitslag lezen
  • Je vind direct herkenning en waardevolle tips waarmee je verder kan.

Bonus

Na een paar dagen ontvang je mijn verdiepende vervolgtest. Deze test geeft je inzicht in hoe jij nu omgaat met je kwaliteiten en valkuilen van je hoogsensitiviteit.
Wat zit je in de weg en ervaar je als een last? Raak je snel overprikkeld? Hoe ga jij om met piekergedachtes? En nog veel meer

Bij de testuitslag staan handige tips en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Zodat jij je hoogsensitiviteit als kracht kan inzetten in plaats van als last.

Inspiratie

Je ontvangt 2 tot 4 keer per maand een inspiratie mail van me waarin ik mijn eigen ervaringen en tip en inspriratie met je deel. Ik geef je een doorkijkje in mijn leven, je kan je soms even lekker lachen en krijgt oefeningen en tips waar je mee aan de slag kan. Als je de mails niet meer wil ontvangen kan je je op elk moment eenvoudig afmelden.

vrijheid

Gefeliciteerd, 1 op de 5 mensen is hoogsensitief (HSP)

Op een hersenscan is te zien dat jouw brein anders werkt. Je merkt meer details op dan anderen, je ziet snel verbanden, bent gevoelig voor sfeer en ervaart je omgeving intens waardoor je sneller overprikkeld raakt.

25% van de hoogsensitieve mensen is daarnaast ook HSS (high sensation seeker) Als je HSP én HSS bent heb je veel tegenstrijdige behoeftes. Je wilt alleen zijn en rust maar als je te lang thuis zit komen de muren op je af en wordt je juist onrustig.

Hoogsensitief zijn en/ of HSS is geen excuus of een ziekte. Ik gebruik deze labels zodat je weet dat je niet de enige bent. Hoe jij hier mee omgaat is jouw keuze.

Ik weet uit eigen ervaring dat het nodig is om opzoek te gaan naar jouw balans van rust en actie zodat je in je flow kan komen.
Zodat je jouw unieke combinatie van talenten creativiteit en sprankelende energie kan gaan inzetten voor jouw doelen. Je hoogsensitiviteit en HSS zijn ervaart als een kracht in plaats van een last!


Wanja
5
april 2023
“Dit was voor mij een hele nieuwe ervaring. Ik vond het heel fijn en leerzaam. Op mijn vragen kreeg ik een duidelijke uitleg. Ook vond ik het gezellig. Ik ging heerlijk relaxed naar huis. Nu ben ik nieuwsgierig naar de komende tijd!”
Carola
5
januari 2023
“Anna neemt de tijd voor je en luistert naar je
Na de behandeling voelde ik me een stuk minder gestrest en rustiger”
Linda
5
januari 2023
“Anna weet intuïtief wat je nodig hebt en tijdens de behandeling checkt ze bij je of dat klopt. Haar behandeling geeft me meer zelfinzicht, meer helderheid en ontspanning. Absoluut een aanrader!”

Wie is Anna?

Ik ben zelf hoogsensitief en HSS. Ik heb met vallen (burn- out & bore-out) en opstaan moeten leren wat voor mij de juiste balans is. Ik gun het jou dat het niet zover hoeft te komen. Als holistisch therapeut en coach werk ik licht en luchtig. Ik gebruik graag humor in mijn behandeling Daarnaast houd ik van praktische hands-on oplossingen die eenvoudig te doen zijn naast een druk leven.

Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden bij het vinden van hun ideale balans tussen rust en actie. Zodat jij én je gezin, familie, vrienden en collega's profiteren van jouw unieke talenten.
Jij af komt van het hollen of stilstaan gevoel en naast hard werken ook hard plezier maakt. Uit de sleur komt en het gevoel van moeten en liefdevoller wordt voor jezelf én je dierbaren.

Lees meer over Anna

"Aan jezelf werken is hard werken maar wel vanuit je hart!"

Anna

Blogs vol inspiratie

Lees mijn blogs vol tips en inspiratie. Vindt herkenning. Ik deel waar ik tegenaan loop, vaak met een vleugje humor want het is allemaal niet zo zwaar als je lacht!

Vier het leven unieke mix van meditatie dans en creativiteit voor vrouwen

Weg met de sleur van alledag

Kom het leven vieren.
Beleef een wonderlijke mix van meditatie, dans en creativiteit.
Gun jezelf dit feestje.

Praktijkruimte perfectionisme pleasen afwijzingsgevoeligheid, nooit genoeg

Inzicht gesprek

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag op weg. Ik weet hoe alleen je jezelf kan voelen als je vastloopt. Twee keer per maand geef ik een gratis en vrijblijvende coaching t.w.v. 66 euro weg

Voornaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Heb je een vraag of wil je even sparren?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op
Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights