Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Leef jij met één voet op de rem en één op het gaspedaal?

Ben je hoogsensitief, snel overprikkeld? Baal je ervan dat je steeds minder energie hebt? Voelt alles soms vlak en leeg? Maak je je wel eens zorgen of je het allemaal nog wel kan volhouden? Voelt alles als moeten en weet je niet zo goed meer waar je blij van wordt?

Staat je hoofd nooit stil? Je piekert veel en kan eindeloos analyseren, diep nadenken en overdenkt gesprekken die je gevoerd hebt achteraf nog eens.

Kom tot jezelf

Hoe zou het zijn om te genieten van stilte in je hoofd? Tijd te hebben voor jezelf en weg te kunnen zakken in een diepe ontspanning?

Klinkt goed hè? Gun het jezelf

Zentijd: ‘Tijd voor diepe ontspanning en rust voor jou. Waarbij je helemaal mag afstemmen en verbinden met je eigen zender, jezelf!

– Anna-

Tijdens een sessie kan jij

De stemmetjes in je hoofd stilzetten en genieten van een moment van rust voor jezelf, zak weg in een diepe ontspanning.

Laat alle prikkels en indrukken van je afglijden zodat je er weer tegenaan kan en energie hebt.

Lachen en relativeren. Ik breng een vleugje humor in onze afspraken. Praat met een ervaringsdeskundige en lucht je hart over de twijfels en gedachtes waar je mee zit.

Maak kennis met het effect van een holistische Zentijd afspraak. Zachtaardig, ideaal als je hoogsensitief bent of snel overprikkeld raakt. Of niet goed meer weet waar jij blij van wordt.

Bonus meditatie ‘Ontspan je lijf ‘

Na je eerste afspraak ontvang je mijn ‘Ontspan je Lijf’ meditatie cadeau. Met deze oefening kan jij stap voor stap alle spieren in je lichaam ontspannen.

Deze oefening werkt super als je niet in slaap kan komen vanwege pieker gedachtes, of als je last hebt van stress. Hiermee creëer je thuis of waar jij wil een moment van ontspanning voor jezelf.

Je krijgt het audio bestandje van me, dus je kan hem net zo vaak gebruiken als je wilt. Lekker toch?

Investeer in jezelf

Een afspraak kost jou 83€ en 75 minuten van je tijd. Je ontvangt nu in maart 2024 de extra bonus ‘Ontspan je lijf’ meditatie, ter waarde van 10 euro die je zo vaak kan doen als je wilt.

Verassing,
Ik houd ervan mijn klanten te verrassen door iets extra’s mee te geven. Niet altijd, maar altijd als jij iets extra’s kan gebruiken.

Gun het jezelf, je bent bij mij in goede handen

Je kan op korte termijn terecht

Garantie

Werkt mijn Zentijd niet voor jou? Dan krijg je je geld terug.

Ik sta voor de waarde van mijn behandelingen en jij loopt geen risico.

Wel zo eerlijk naar jou.

Wat anderen zeggen
Céline
5
“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en ik vond dat het tijd werd om mezelf weer terug te vinden en meer zelfliefde te krijgen.
In mijn zoektocht naar hulp kwam ik op de site van Anna. Alles wat ik las sloeg op mij. Toen wist ik haar ga ik benaderen.
Vanaf het eerste moment ik voelde me op mijn gemak bij haar. De afspraken die we hebben zijn heel waardevol voor me.
Anna is vriendelijk en liefdevol maar zegt ook waar het op staat.
Ze vraagt door, confronteert me, waardoor ik inzicht krijg in mijn eigen gedrag, patronen en valkuilen. Mijn traject bij Anna is nog bezig.
Ik kom steeds meer in mijn eigen kracht en leer zachter voor mezelf te zijn.
Ik ben er nog niet maar heb het volste vertrouwen dat ik, met de begeleiding van Anna, ver ga komen”
Joyce
5
“Anna is oprecht betrokken en wil graag het verschil maken voor je. Ze leeft zich heel goed in waardoor ik me begrepen voelde.
Ze schat snel in wat de ander nodig heeft en wat zou kunnen helpen op dat moment.
De behandelingen hebben me geholpen met ontspannen en inzicht krijgen in mijn gedragspatronen.
Ik heb manieren geleerd om dichter bij mezelf te blijven bij contacten die ik lastig vind.”
Anoniem
5
"Op het moment dat mijn leven in een wat rustiger vaarwater kwam na allerlei strubbelingen, dacht ik: en nu ga ik eens aan mezelf werken! Eindelijk de ruimte in mijn hoofd om daar mee aan de gang te gaan. Ik kende Anna al dus toen ik zag dat ze voor zichzelf begonnen was dacht ik meteen: dat is een goed idee!
Anna is heel warm, heeft een rustige uitstraling maar kan tegelijkertijd ook ad rem en to the point zijn. Een fijne combinatie. Ze is gevoelig, maar zonder te zweverig te zijn en staat met beide benen in de realiteit.
Haar begeleiding heeft me doen inzien wat mijn aandeel in mijn leven en bepaalde gebeurtenissen geweest is, maar vooral ook wat niet!
Anna stelt de juiste vragen, waardoor je na een sessie bij haar zèlf nog kwartjes kunt laten vallen."
Hoe werkt het bij je afspraak?
  • Je ontvangt voor je eerste afspraak je een korte vragenlijst zodat ik me kan voorbereiden en we onze tijd goed kunnen gebruiken
  • We bespreken bij elke afspraak kort wat speelt bij jou, jij kan uiteraard vragen stellen.
  • De afspraak is online of in mijn praktijk, net wat jij wil. Je kan doordeweeks terecht tussen 9 en 17 uur en op dinsdag- en donderdagavond tussen 19 en 21 uur.
  • Als holistisch therapeut kijk ik naar jou als geheel en niet alleen je zichtbare pijn of klacht. Zo kan ik je echt verder helpen in je proces. Wil genieten van een ontspanningsbehandeling of liever niet praten? Dat kan ook.
  • Jij kan kiezen wat jij nodig hebt. Energie bijtanken zodat je uitgerust en loom de dag vervolgt? Wil je mijn hulp bij iets wat je dwars zit, dan coach ik jou. Een combinatie van beide kan ook, net waar je behoefte aan hebt.
  • Woon je niet in de buurt van Gouda of krijg je veel stress van reizen? Ik werk ook online, lekker makkelijk voor jou gewoon vanuit huis. Zonder gedoe met reizen en parkeerstress.

Ervaar tijdens onze afspraken dat het even helemaal stil wordt in je hoofd. Zodat je weer ruimte krijgt voor je creativiteit, nieuwe indrukken en ideeën. Minder gevoel van moeten, meer energie en plezier. Gun het jezelf!

Praktische informatie

De afspraak is in mijn praktijkruimte in Gouda of online vanuit huis.
Kom je bij mij dan kan je gratis parkeren in de buurt.
Je kan via de afspraakplanner hiernaast direct een afspraak maken, kies eenvoudig een tijd en datum en plan direct. Voor de betaling ontvang je een link, dus geen gedoe met contant geld.

Mijn holistische behandelingen noem ik Zentijd. Zentijd is als appeltaart.
Ik kan je alles vertellen over appeltaart, hoe het eruit ziet, hoe het ruikt, wat de ingrediënten zijn, hoe fijn en lekker het is.
De beste manier om appeltaart te begrijpen is door het te eten.
Zo is het ook met een een Zentijd behandeling!
Kom nu zelf ervaren wat Zentijd is.
Twijfel niet langer en gun het jezelf!
-Anna-


Ik gebruik humor, soms een confrontatie, oprechte nieuwsgierigheid en verbondenheid met jou. Uiteraard zorg ik ervoor dat jij in goede handen bent.

Meer weten over mij? Lees hier verder

Benieuwd wat anderen vinden? Lees hier verder

Ik werk nèt even anders

In mijn begeleiding bied ik een unieke combinatie van coaching en energiewerk op een niet zweverige nuchtere manier. Mijn behandelingen zijn niet alleen ‘zwaar’ of ‘op de bank in tranen’. Er mag ook gelachen worden!  Praten mag maar hoeft niet.

Ik ben breed ontwikkeld en houd van leren. Als ervaringsdeskundige op gebied van hoogsensitiviteit & HSS en de uitdagingen van Burn-out & Bore-out, traumaverwerking, KOPP/KOV (kind van verslaafde ouder).

Daarnaast ben ik opgeleid tot Holistisch therapeut, Reiki Master, Trainingsacteur en heb ik ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, ik weet wat daar speelt.


Veel gestelde vragen


Even overleggen?

Wil je overleggen, heb je nog vragen of twijfel je of mijn begeleiding iets voor je is? Neem gerust contact met me op.
Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van me.
Vragen staat vrij. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights