Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Je hoeft het niet alleen te doen

Neem contact op

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact.
Soms is het gewoon even makkelijker om te bellen of te mailen. Twijfel niet en doe het gewoon. Ik help je graag verder

Elke verandering begint met een eerste stap

Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van mij. Vragen staat vrij. Laat daarom hieronder gegevens achter. Stel je vraag of doe een verzoek en ik reageer zo snel mogelijk.

Contact formulier

Voornaam
E-mail
Bericht

Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.


Praktische informatie

Anna Coach & Reiki
Online Coaching of op locatie

Bezoekadres:
Kameraarslag 37
2805 DN Gouda
Tel 06-208 388 93
email: anna@annacoach.nl

Gratis parkeren in de buurt
Betalen kan eenvoudig via iDeal
Online coaching gaat beveiligd via ZOOM


Joyce
5
“ Ik had al zoveel geprobeerd dat ik sceptisch was toen ik bij Anna begon. Baat het niet dan schaadt het niet" dacht ik. Maar voor het eerst werd er ècht naar mij geluisterd, de tijd genomen en kreeg ik het gevoel dat iemand me begreep.
Ik kan eerlijk zeggen dat de sessies met Anna mij meer hebben geholpen dan al het andere bij elkaar in 15 jaar tijd.

De sessies zijn helemaal afgestemd op mij, Anna voelt wat ik nodig heb en bied maatwerk wat helpend en helend is voor mij. Zo fijn! Anna is betrokken, nuchter en je merkt dat zij zelf veel doorleefd heeft. Ze schat snel in wat de ander nodig heeft.

Ik heb veel inzichten gekregen, over mezelf en mijn gedrag. Waarom reageer ik op een bepaalde manier in bepaalde situaties, en wat is dan helpend. Hoe blijf ik dichter bij mezelf. Hoe word ik milder naar mezelf als het toch wel eens mis gaat. Met haar hulp heb ik angsten overwonnen en weet ik mijn grenzen aan te geven. De praktische oefeningen kon ik zelf thuis toepassen, zo kwam ik echt verder. Zelfs mijn kinderen kan ik helpen met haar adviezen. Dat is zo fijn!

Het is een waardevolle beslissing voor mezelf geweest om bij Anna aan de slag te gaan.
Ik kijk nu weer vooruit en kan weer genieten van het leven. Ik durf weer dingen te ondernemen, mezelf te zijn en plezier te hebben. Anna heeft voor mij het verschil gemaakt, toen ik dacht dat er geen mogelijkheden meer waren..........wat een verademing! ”

Anna werkt nèt even anders

Ze biedt een unieke combinatie van coaching en energiewerk op een nuchtere wijze. Haar begeleiding is niet alleen ‘zwaar’ of ‘op de bank in tranen’. Er mag ook gelachen worden! 

Anna gebruikt humor, soms een confrontatie, oprechte nieuwsgierigheid en verbondenheid met jou. Uiteraard zorgt ze ervoor dat jij in goede handen bent.

Ze is breed ontwikkeld en houdt van leren. Anna is ervaringsdeskundige als HSP & HSS, kent de uitdagingen van Burn-out & Bore-out, traumaverwerking, KOPP/KOV (kind van verslaafde ouder). Daarnaast is ze opgeleid tot Holistisch therapeut, Reiki Master, Trainingsacteur en heeft ze ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en weet wat daar speelt.

Wat anderen zeggen over haar begeleiding lees meer

piekeren

Blog


Inspiratie, tips & oefeningen

In mijn blogs en vlogs deel ik regelmatig mijn inspiratie, weetjes, tips en oefeningen om beter in balans te komen. Met een vleugje humor ik houd van lachen


Doe de test en ontdek

Test jezelf, ontvang informatie over hoogsensitief zijn.
Krijg tips en advies om direct mee aan de slag te gaan. Maak nu een start om beter in balans komt te komen.


Gratis Inzicht
gesprek

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag op weg. Ik weet hoe alleen je jezelf kan voelen als je vastloopt. Twee keer per maand geef ik een gratis en vrijblijvende coaching weg

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights