Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Evaringen

Ik houd van afwisseling en doe verschillende dingen omdat ik graag blijf leren, ontdekken en spelen.

Je kan hieronder de ervaringen en feedback van mijn klanten lezen over mijn 1-1 begeleiding coaching , Zentijd behandelingen, Team Workshops en Zentijd thuispakket.

Heb je vragen? Twijfel je of mijn begeleiding iets voor je is of wil je even sparren? Neem gerust contact met me op. Je krijgt altijd een reactie van me.

Anna Spelende Vrouw Holistisch Therapeut en Coach

Reviews Holistische Coaching & Therapie

Joyce
5
“ Ik had al zoveel geprobeerd dat ik sceptisch was toen ik bij Anna begon. Baat het niet dan schaadt het niet" dacht ik. Voor het eerst werd er echt naar mij geluisterd, de tijd genomen en kreeg ik het gevoel dat iemand me begreep.
Ik kan eerlijk zeggen dat de sessies met Anna mij meer hebben geholpen dan al het andere bij elkaar in 15 jaar tijd.

De sessies zijn helemaal afgestemd op mij, Anna voelt wat ik nodig heb en bied maatwerk wat helpend en helend is voor mij. Zo fijn! Anna is betrokken, nuchter en je merkt dat zij zelf veel doorleefd heeft. Ze schat snel in wat de ander nodig heeft.

Ik heb veel inzichten gekregen, over mezelf en mijn gedrag. Waarom reageer ik op een bepaalde manier in bepaalde situaties, en wat is dan helpend. Hoe blijf ik dichter bij mezelf. Hoe word ik milder naar mezelf als het toch wel eens mis gaat. Met haar hulp heb ik angsten overwonnen en weet ik mijn grenzen aan te geven. De praktische oefeningen kon ik zelf thuis toepassen, zo kwam ik echt verder. Zelfs mijn kinderen kan ik helpen met haar adviezen. Dat is zo fijn!

Het is een waardevolle beslissing voor mezelf geweest om bij Anna aan de slag te gaan.
Ik kijk nu weer vooruit en kan weer genieten van het leven. Ik durf weer dingen te ondernemen, mezelf te zijn en plezier te hebben. Anna heeft voor mij het verschil gemaakt, toen ik dacht dat er geen mogelijkheden meer waren..........wat een verademing! ”
Céline
5
“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en ik vond dat het tijd werd om mezelf weer terug te vinden en meer zelfliefde te krijgen.
In mijn zoektocht naar hulp kwam ik op de site van Anna. Alles wat ik las sloeg op mij. Toen wist ik haar ga ik benaderen.
Vanaf het eerste moment ik voelde me op mijn gemak bij haar. De afspraken die we hebben zijn heel waardevol voor me.
Anna is vriendelijk en liefdevol maar zegt ook waar het op staat.
Ze vraagt door, confronteert me, waardoor ik inzicht krijg in mijn eigen gedrag, patronen en valkuilen. Mijn traject bij Anna is nog bezig.
Ik kom steeds meer in mijn eigen kracht en leer zachter voor mezelf te zijn.
Ik ben er nog niet maar heb het volste vertrouwen dat ik, met de begeleiding van Anna, ver ga komen”
C.R.
5
“Ik wist dat ik hulp nodig had, toen ik fysiek en mentaal uitgeput was en thuis kwam te zitten, ik wist niet meer wat ik moest doen. Mijn collega had over jou verteld en ik had de website al eens bezocht en dat sprak mij aan. Na ons eerste gesprek wist ik dat ik goed zat, de klik was er. Er was iemand die mij begreep. De afspraken zijn als een warm bad. Je stelt me gerust, leert me naar mezelf te kijken en leert me voelen, emoties in mijn lijf. We doen altijd een oefening met een opstelling of met behulp van de inzichtkaarten of de edelstenen. Alles wordt uit de kast gehaald om mij te helpen om weer verder te kunnen. Ik heb nu meer inzicht in mezelf. Kan mijn valkuilen herkennen. Het lukt om liever zijn naar mezelf, en te kiezen voor mezelf (was lastig, wordt steeds makkelijker, zonder dat schuldgevoel). ”
Anoniem
5
"Op het moment dat mijn leven in een wat rustiger vaarwater kwam na allerlei strubbelingen, dacht ik: en nu ga ik eens aan mezelf werken! Eindelijk de ruimte in mijn hoofd om daar mee aan de gang te gaan. Ik kende Anna al dus toen ik zag dat ze voor zichzelf begonnen was dacht ik meteen: dat is een goed idee!
Anna is heel warm, heeft een rustige uitstraling maar kan tegelijkertijd ook ad rem en to the point zijn. Een fijne combinatie. Ze is gevoelig, maar zonder te zweverig te zijn en staat met beide benen in de realiteit.
Haar begeleiding heeft me doen inzien wat mijn aandeel in mijn leven en bepaalde gebeurtenissen geweest is, maar vooral ook wat niet!
Anna stelt de juiste vragen, waardoor je na een sessie bij haar zèlf nog kwartjes kunt laten vallen."
Linda
5
“Anna weet intuïtief wat je nodig hebt en tijdens de behandelingen checkt ze bij je of dat klopt. Haar behandelingen geven me meer zelfinzicht, meer helderheid en ontspanning. Absoluut een aanrader!”

Holistische coaching of therapie

Wil jij ook aan de slag neem dan vrijblijvend contact op. Je kan op korte termijn terecht, ik heb geen wachtlijst.

Reviews Workshop Vier het leven

Marjolein
5
“ De workshop bij Anna was heel bijzonder. Wow factor, en een warm bad waar alles kan. Een middag vol herkenning, lachen en het gevoel ik leef! Zeker voor herhaling vatbaar! En die schuimblokken heerlijk ik kom graag weer meedoen”
Marianne
5
“ Ik ben snel overprikkeld en wist van te voren niet zeker of ik het zou volhouden. Wat was dit een feestje. Ik had gewoon nog energie over. Fijn dat de sfeer zo vrij was dat je in en uit kon stappen en echt helemaal jezelf kon zijn! ”
Annette
5
“ Wat doe je dit leuk, rustig enthousiast en gastvrij. Dank je wel.
Bijzonder om zoveel herkenning te vinden in een groep van verschillende vrouwen. Dit kwam voor mij helemaal op het goede moment. Goede mix van ontspanning dans en creativiteit ”
Gea
5
“ Geweldig feestje! ik heb een toptijd gehad, Dankjewel en ik heb me alweer opgegeven voor de volgende keer! ”
Elma
5
“ Het was een gezellige en fijne ervaring. De afwisseling tussen de activiteiten was top, geen flop :P. Fijn dat je tussen het dansen door ook even kon zitten" ”
Lisette
5
“ Het was van het begin tot het einde heerlijk. Geweldige muziek mix, stuur je me de lijst? Fijn dat de meditatie op een stoel kon. Wat een prachtig weer, lekker om ook buiten te kunnen zitten in de binnentuin. Ik heb genoten en opgeladen! ”

Zin in een feestje even geen zorgen aan je hoofd?

Lees dan hier verder over dit geweldige feestje voor vrouwen.

Team Workshop Werken met Energie

E
5
“ Wat heb je een mooie stem. Ik vond het heerlijk. We zouden dit vaker moeten doen, ook met de kinderen in de klas. Dank ”
Anne
5
“ Leuk afwisselend. Gezellige kaartjes en stenen. Fijn om zo even met mezelf bezig te zijn. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Dank je wel. Wat een verademing dat alles mag! ”
Anoniem
5
“Wat doe je dit op een prettige en veilige manier. Ik vond het spannend maar dankzij de rust in je stem en handelen kwam ik ook tot rust. Dank je wel ”
Anoniem
5
“Fijn vond ik het. Je hebt een rustige stem waarin ik overtuiging van jezelf en wat je doet hoor. Dat maakt een meditatie makkelijker vol te houden bedankt ”
Anoniem
5
“ Fijn weer even terug naar mediteren. Doe het wellicht nog te weinig na mijn Burn-out, Dan kom je weer even tot rust. Dank je wel ”
M.
5
“ Heel fijn en ook heel verbindend voor ons als team. Prettige stem, Goed voorbereid, Rust, precies goed. ”

De Energie in jouw team boosten?

Ik geef regelmatig workshops aan teams zodat zij tijdens of na een drukke dag kunnen ontspannen. Is dit iets voor jouw team of afdeling? Laten we de mogelijkheden bespreken. Neem contact op voor meer informatie via anna@annacoach.nl
of bel 06-20838893


Reviews Zentijd ontspanning met holistische behandeling Reiki-Accesbars
Wanja
5
“Dit was voor mij een hele nieuwe ervaring. Ik vond het heel fijn en leerzaam. Op mijn vragen kreeg ik een duidelijke uitleg. Ook vond ik het gezellig. Ik ging heerlijk relaxed naar huis. Nu ben ik nieuwsgierig naar de komende tijd!”
Daniëlle K.
5
“Voor mij was de holistische aanpak compleet nieuw maar wel zeer ontspannen. Leuk om dit eens te mogen ervaren. Anna behandelt en benadert je op een rustige manier met een fijne stem, die echt zorgt voor het Zen gevoel...”
Maud
5
“Ik vond de behandelingen bij Anna heel erg fijn. Ik heb de afgelopen periode 6 sessies gevolgd.
Ik heb dit gedaan in een periode waarin het eigenlijk heel goed met mij gaat. Maar omdat ik wel in een hele drukke periode zit met een jong gezin, nieuwe baan en een studie was het voor mij vooral voor ontspanning. Een soort maandelijks cadeautje voor mijzelf. Nou, en dat was het!
De ruimte waar de behandelingen plaatsvinden voelde heel vertrouwd en warm aan.
Anna is een hele fijne gesprekspartner en ze heeft een breed repertoire aan tools en technieken die zij in kan zetten.
Edelstenen, koshi’s, muziek, geuren. En ik voelde daarin alle ruimte om aan te geven wat ik wel en niet als prettig ervaarde.
Het fijne vind ik dat Anna heerlijk nuchter is, humor gebruikt maar toch ook echt voor een hele diepe ontspanning bij mij kon zorgen.
Vooral de energetische behandelingen deden mij veel. Ze zorgden letterlijk voor meer ruimte in mijn hoofd en lichaam.”
Kim
5
“Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik kon vrij en open praten. Anna zag direct waarbij zij kon helpen.

De Acces Bars behandeling was nieuw voor mij. Het was een fantastische ervaring. Totale ontspanning en ruimte.”
Carola
5
“Anna neemt de tijd voor je en luistert naar je
Na de behandeling voelde ik me een stuk minder gestrest en rustiger”
Linda
5
“Anna weet intuïtief wat je nodig hebt en tijdens de behandelingen checkt ze bij je of dat klopt. Haar behandelingen geven me meer zelfinzicht, meer helderheid en ontspanning. Absoluut een aanrader!”
Daniëlle F
5
“ Afgelopen week ben ik bij Anna geweest voor een Zentijd-behandeling. De binnenkomst was hartelijk en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Eerst even een praatje gemaakt en daarna heb ik genoten van een Zenbehandeling. Dit was nieuw voor mij. Anna legt alles duidelijk uit. Het was een mooie en bijzondere ervaring die mij persoonlijk ook weer wat rijker heeft gemaakt. Dank je wel Anna!”

Kom tot jezelf met Zentijd

Lees hier alles over mijn Zentijd behandelingen. Laat je verrassen . Ideaal als jij hoogsensitief bent, geen harde geluiden of krachtige aanraking maar zacht en subtiel. Zet de gedachtentreinen stil, stop met piekeren. Verzacht en kom tot jezelf geniet van een bijzondere ervaring. Met een niet goed geld terug garantie


Gratis Inzicht
sessie

Kom beter in balans.
Je ontvangt een online coaching,
een ontspanningsoefening
en 3 waardevolle tips waar je direct mee verder kan.

test
Test ben jij hoogsensitief?

Vraag hier de gratis HSP testen
aan. Ontvang de testen en tips om beter in balans te komen in je mailbox.

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je even sparren? Ik help je graag. Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van me.


Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights