Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Evaringen

Ik houd van afwisseling en doe verschillende dingen omdat ik graag blijf leren, ontdekken en spelen.

Je kan hieronder de ervaringen en feedback van mijn klanten lezen over mijn 1-1 begeleiding coaching , Zentijd behandelingen, Team Workshops en Zentijd thuispakket.

Heb je vragen? Twijfel je of mijn begeleiding iets voor je is of wil je even sparren? Neem gerust contact met me op. Je krijgt altijd een reactie van me.

Anna Spelende Vrouw Holistisch Therapeut en Coach

Reviews Holistische Coaching

Céline
5
“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en ik vond dat het tijd werd om mezelf weer terug te vinden en meer zelfliefde te krijgen.
In mijn zoektocht naar hulp kwam ik op de site van Anna. Alles wat ik las sloeg op mij. Toen wist ik haar ga ik benaderen.
Vanaf het eerste moment ik voelde me op mijn gemak bij haar. De afspraken die we hebben zijn heel waardevol voor me.
Anna is vriendelijk en liefdevol maar zegt ook waar het op staat.
Ze vraagt door, confronteert me, waardoor ik inzicht krijg in mijn eigen gedrag, patronen en valkuilen. Mijn traject bij Anna is nog bezig.
Ik kom steeds meer in mijn eigen kracht en leer zachter voor mezelf te zijn.
Ik ben er nog niet maar heb het volste vertrouwen dat ik, met de begeleiding van Anna, ver ga komen”
C.R.
5
“Ik wist dat ik hulp nodig had, toen ik fysiek en mentaal uitgeput was en thuis kwam te zitten, ik wist niet meer wat ik moest doen. Mijn collega had over jou verteld en ik had de website al eens bezocht en dat sprak mij aan. Na ons eerste gesprek wist ik dat ik goed zat, de klik was er. Er was iemand die mij begreep. De afspraken zijn als een warm bad. Je stelt me gerust, leert me naar mezelf te kijken en leert me voelen, emoties in mijn lijf. We doen altijd een oefening met een opstelling of met behulp van de inzichtkaarten of de edelstenen. Alles wordt uit de kast gehaald om mij te helpen om weer verder te kunnen. Ik heb nu meer inzicht in mezelf. Kan mijn valkuilen herkennen. Het lukt om liever zijn naar mezelf, en te kiezen voor mezelf (was lastig, wordt steeds makkelijker, zonder dat schuldgevoel). ”
Anoniem
5
"Op het moment dat mijn leven in een wat rustiger vaarwater kwam na allerlei strubbelingen, dacht ik: en nu ga ik eens aan mezelf werken! Eindelijk de ruimte in mijn hoofd om daar mee aan de gang te gaan. Ik kende Anna al dus toen ik zag dat ze voor zichzelf begonnen was dacht ik meteen: dat is een goed idee!
Anna is heel warm, heeft een rustige uitstraling maar kan tegelijkertijd ook ad rem en to the point zijn. Een fijne combinatie. Ze is gevoelig, maar zonder te zweverig te zijn en staat met beide benen in de realiteit.
Haar begeleiding heeft me doen inzien wat mijn aandeel in mijn leven en bepaalde gebeurtenissen geweest is, maar vooral ook wat niet!
Anna stelt de juiste vragen, waardoor je na een sessie bij haar zèlf nog kwartjes kunt laten vallen."
Linda
5
“Anna weet intuïtief wat je nodig hebt en tijdens de behandelingen checkt ze bij je of dat klopt. Haar behandelingen geven me meer zelfinzicht, meer helderheid en ontspanning. Absoluut een aanrader!”
Joyce
5
“Anna is oprecht betrokken en wil graag het verschil maken voor je. Ze leeft zich heel goed in waardoor ik me begrepen voelde.
Ze schat snel in wat de ander nodig heeft en wat zou kunnen helpen op dat moment.
De behandelingen hebben me geholpen met ontspannen en inzicht krijgen in mijn gedragspatronen.
Ik heb manieren geleerd om dichter bij mezelf te blijven bij contacten die ik lastig vind.”

Holistische coaching

Denk je dat is ook wat voor mij? Lees hier meer en maak een afspraak

Reviews Team Workshop Werken met Energie

E
5
“ Wat heb je een mooie stem. Ik vond het heerlijk. We zouden dit vaker moeten doen, ook met de kinderen in de klas. Dank ”
Anne
5
“ Leuk afwisselend. Gezellige kaartjes en stenen. Fijn om zo even met mezelf bezig te zijn. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Dank je wel. Wat een verademing dat alles mag! ”
Anoniem
5
“Wat doe je dit op een prettige en veilige manier. Ik vond het spannend maar dankzij de rust in je stem en handelen kwam ik ook tot rust. Dank je wel ”
Anoniem
5
“Fijn vond ik het. Je hebt een rustige stem waarin ik overtuiging van jezelf en wat je doet hoor. Dat maakt een meditatie makkelijker vol te houden bedankt ”
Anoniem
5
“ Fijn weer even terug naar mediteren. Doe het wellicht nog te weinig na mijn Burn-out, Dan kom je weer even tot rust. Dank je wel ”
M.
5
“ Heel fijn en ook heel verbindend voor ons als team. Prettige stem, Goed voorbereid, Rust, precies goed. ”

Meer weten

Ik geef regelmatig workshops aan teams zodat zij op een drukke dag kunnen ontspannen. Is dit iets voor jouw team of afdeling? Laten we de mogelijkheden bespreken Neem contact op voor meer informatie.


Reviews Zentijd ontspanning
Wanja
5
“Dit was voor mij een hele nieuwe ervaring. Ik vond het heel fijn en leerzaam. Op mijn vragen kreeg ik een duidelijke uitleg. Ook vond ik het gezellig. Ik ging heerlijk relaxed naar huis. Nu ben ik nieuwsgierig naar de komende tijd!”
Daniëlle K.
5
“Voor mij was de holistische aanpak compleet nieuw maar wel zeer ontspannen. Leuk om dit eens te mogen ervaren. Anna behandelt en benadert je op een rustige manier met een fijne stem, die echt zorgt voor het Zen gevoel...”
Maud
5
“Ik vond de behandelingen bij Anna heel erg fijn. Ik heb de afgelopen periode 6 sessies gevolgd.
Ik heb dit gedaan in een periode waarin het eigenlijk heel goed met mij gaat. Maar omdat ik wel in een hele drukke periode zit met een jong gezin, nieuwe baan en een studie was het voor mij vooral voor ontspanning. Een soort maandelijks cadeautje voor mijzelf. Nou, en dat was het!
De ruimte waar de behandelingen plaatsvinden voelde heel vertrouwd en warm aan.
Anna is een hele fijne gesprekspartner en ze heeft een breed repertoire aan tools en technieken die zij in kan zetten.
Edelstenen, koshi’s, muziek, geuren. En ik voelde daarin alle ruimte om aan te geven wat ik wel en niet als prettig ervaarde.
Het fijne vind ik dat Anna heerlijk nuchter is, humor gebruikt maar toch ook echt voor een hele diepe ontspanning bij mij kon zorgen.
Vooral de energetische behandelingen deden mij veel. Ze zorgden letterlijk voor meer ruimte in mijn hoofd en lichaam.”
Kim
5
“Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik kon vrij en open praten. Anna zag direct waarbij zij kon helpen.

De Acces Bars behandeling was nieuw voor mij. Het was een fantastische ervaring. Totale ontspanning en ruimte.”
Carola
5
“Anna neemt de tijd voor je en luistert naar je
Na de behandeling voelde ik me een stuk minder gestrest en rustiger”
Daniëlle F.
5
“Afgelopen week ben ik bij Anna geweest voor een Zentijd-behandeling. De binnenkomst was hartelijk en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Eerst even een praatje gemaakt en daarna heb ik genoten van een Zenbehandeling. Dit was nieuw voor mij. Anna legt alles duidelijk uit. Het was een mooie en bijzondere ervaring die mij persoonlijk ook weer wat rijker heeft gemaakt. Dank je wel Anna!”

Zin in ontspannen met Zentijd?

Boek nu direct online een afspraak of lees meer over Zentijd

/

Reviews Zentijd thuis pakket
Christa
5
“Bedankt voor je prachtige meditaties. Ik heb niet veel ervaring met mediteren. Ik ben hoogsensitief en neem makkelijk emoties van anderen over. Met de meditatie Ontladen en Opladen merkte ik dat ik écht kon loslaten, ik moest er zelfs van huilen. Tijdens het opladen voelde ik me steeds sterker mezelf worden en zag ik met ogen dicht ineens heel duidelijk een beeld voor me dat me duidelijk maakte dat ik het juiste pad gekozen heb. Zoiets had ik nog nooit eerder meegemaakt. Dankjewel, ik ga er zeker nog vaak gebruik van maken. ”
Sharon
5
“De afgelopen tijd val ik slecht in slaap of sla ik aan het piekeren als ik lig. Met deze meditatie lukt het mij om in slaap te vallen. Bedankt Anna ik ga vanavond weer lekker met deze meditatie in slapen!”
Marjolein
5
“ Wat heb je een fijne rustige stem. Heel prettig om naar te luisteren. Dank je wel met deze set kan ik er weer lekker tegenaan”
Lilian
5
“ Wat een prachtige meditaties! Je hebt een fijne rustige stem ”
Marga
5
“Ik gebruik de 'Ontspan je lijf meditatie om mee in slaap te vallen. Normaal lukt het me niet maar met deze oefening wel, Dankjewel Anna”
Anoniem
5
“ Wat heerlijk ik heb al een tijd moeite met inslapen als ik 's nachts wakker wordt en soms paniek aanvallen. Met deze oefeningen kan ik mezelf dan rustig krijgen en weer in slaap komen. ”
Zentijd thuis pakket

Geniet van een pakket met mooie meditaties om thuis in het Zen gevoel te komen


Gratis Inzicht
sessie

Kom beter in balans.
Je ontvangt een online coaching,
een ontspanningsoefening
en 3 waardevolle tips waar je direct mee verder kan.

test
Test ben jij hoogsensitief?

Vraag hier de gratis HSP testen
aan. Ontvang de testen en tips om beter in balans te komen in je mailbox.

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je even sparren? Ik help je graag. Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van me.


Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights