Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Je staat de hele dag ‘aan’

De wekker gaat en dan begint het. Je hoofd gaat ‘aan’ en het stopt niet meer. Je checkt en regelt van alles. Je wilt het allemaal goed doen. Soms schiet je pauze er bij in. Alles is belangrijk en als jij het niet doet….wie dan wel?

Je baalt er van. De lijst met moetjes is nooit af. Eigenlijk verlang je naar een moment voor jezelf. Rust en even helemaal niets.

piekeren

Zelfs als je stilzit krijg je geen rust

Ga je zitten dan beginnen de stemmetjes in je hoofd te ratelen. Heb ik aan alles gedacht, niks vergeten? Had ik niet beter…. zal ik nog…. Je wil rust maar het lukt je niet. Om ze te stoppen kijkt je een serie of kijkt wat op je mobiel, maar echt ontspannen lukt niet.

Je hebt wel eens een ademhalingsoefening of meditatie geprobeerd. Maar dan stopte je na een paar minuten. Het lukte niet, de gedachten in je hoofd bleven maar komen.

Ik kan dit niet denk je. Wedden van wel?


Hoe zou zijn als het stil wordt in je hoofd?

Jij op elk moment zelf kan zorgen dat helemaal je helemaal ontspant. Simpel en eenvoudig. In maximaal 20 minuten.

Doe je oortjes in, kies een geleide meditatie uit. Pak nog een kussentje of dekentje en ga genieten.

Stap voor stap neem ik je mee waardoor de stemmetjes en gedachten geen ruimte krijgen. Het wordt stil in je hoofd en je voelt jezelf ontspannen en loom worden.

Pas op, je kan zomaar in slaap vallen! Dat klinkt goed zeg.


Dat is voor jou beschikbaar met mijn Zentijd meditaties

Ontvang 5 prachtige geleide meditaties ter waarde van 50 euro
met in totaal meer dan 90 minuten van diepe ontspanning
Stap voor stap neem ik je mee. Onbeperkt toegang
Ideaal als je snel overprikkeld, gevoelig of hoogsensitief bent.

Voor jou voor 9,99€


+ Je leert jezelf gronden en begrenzen.

Hierdoor krijg je minder prikkels en informatie binnen

+ je houdt meer energie over

De pluspunten van mediteren

  • Betere concentratie /focus
  • Je slaapt beter
  • Je kalmeert je gedachten en lijf en komt tot rust
  • Je versterkt je immuunsysteem
  • Je bloeddruk daalt
  • Je kan depressies of een burn-out voorkomen
+ je voelt je beter

Je stresshormonen (cortisol en adrenaline) dalen en de gelukshormonen (serotonine, endorfine en dopamine) stijgen.


Mediteren is als fietsen

-Anna

‘Mediteren werkt niet voor mij’

Mediteren is als fietsen. Zie je iemand fietsen dan ziet het er gemakkelijk uit. Weet je nog dat je voor het eerst ging fietsen? Met zijwieltjes, voor het eerst los?

Fietsen leer je niet door er een boek over te lezen of door te kijken. Dat moet je oefenen en doen en je hebt er hulp bij nodig.

Kan je het net, dan heb je er alle aandacht bij nodig. Toch vind je dat het bij mediteren in één keer goed moet gaan en moet lukken zonder oefening. Aardig gek toch?


Ik garandeer dat het je lukt

Door de stap voor stap begeleiding en mijn rustgevende stem zal het jou ook lukken om te ontspannen.

Mijn meditaties zijn zonder achtergrond muziek en ideaal als je hoogsensitief bent of gevoelig voor geluid.

Ik werk zelf ruim 4 jaar lang elke dag met meditatie en weet wat wel en niet werkt.


Wat zit er in de Zentijd meditaties?

klik op ► voor een uitgebreide beschrijving
Meditatie 1: Aarden, gronden, duur 10 minuten. Korte check-up ideaal voor in je pauze, zet je gedachte stil

Deze meditatie is geschikt voor beginners en heel prettig als je veel met je hoofd bezig bent op de dag. Gebruik hem in je pauze of als je hoogsensitief bent of snel overprikkeld raakt. Doe de check-up en ga uitgerust verder met je dag

Meditatie 2: Ontspan je lijf, duur 20 minuten. Val ontspannen in slaap

Ideaal als je nog niet veel ervaring hebt met meditatie. In 20 minuten gaan we stap voor stap ontspannen. We besteden extra aandacht aan plekken waar je ongemerkt spanning vasthoudt. Zoals je schouders of kaken. Veel van mijn klanten vallen in slaap met deze oefening, of gebruiken hem als ze moeilijk in slaap komen. Ook bij (chronische) pijn kan deze meditatie verlichting van je pijn geven.

Meditatie 3: Ontladen en opladen; duur: 20 minuten. Ideaal als je snel overprikkeld raakt of hoogsensitief bent

In deze 20 minuten durende meditatie kan jij alles wat jij hebt opgepikt van anderen weer loslaten. Heel fijn als jij gevoelig bent voor sferen en energieën van anderen. Of ‘leegloopt’, van plekken of contact met anderen. Tijdens deze meditatie kan je energie bijladen zodat je er weer tegenaan kanen je niet meer overprikkeld voelt

Meditatie 4: Open je hart, duur 20 minuten. Ervaar de warmte van je hart en zelfliefde

Deze oefening is prettig als je al iets vaker meditatie oefeningen hebt gedaan. In 20 minuten ga je ontspannen en liefde voelen voor jezelf. Een prachtige oefening als je geneigd bent om eerst voor andere te zorgen en dan pas voor jezelf. Verwarm jezelf

Meditatie 5 Heel jezelf, duur 20 minuten,
Kom in contact met je kwetsbaarheid, ga me op Reis

In deze meditatie is geschikt als je al iets meer ervaring hebt met mediteren. Kom in contact met je eigen kwetsbaarheid en emoties, we gaan op reis en hebben een verrassende ontmoeting. Je kan deze meditatie gebruiken als je last hebt van oude emoties zoals angst, pijn of verdriet en je soms door deze gevoelens overvallen wordt. In de meditatie heel jij jezelf.


Christa
5
“Bedankt voor je prachtige meditaties. Ik heb niet veel ervaring met mediteren,toch ging ik op gevoel direct naar de derde meditatie en dat was een schot in de roos... Ik ben hoogsensitief en neem makkelijk emoties van anderen over. Met deze meditatie merkte ik dat ik écht kon loslaten, ik moest er zelfs van huilen. Tijdens het opladen voelde ik me steeds sterker mezelf worden en zag ik met ogen dicht ineens heel duidelijk een beeld voor me dat me duidelijk maakte dat ik het juiste pad gekozen heb. Zoiets had ik nog nooit eerder meegemaakt. Dankjewel, ik ga er zeker nog vaak gebruik van maken. ”
Sharon
5
“De afgelopen tijd val ik slecht in slaap of sla ik aan het piekeren als ik lig. Met deze meditatie lukt het mij om in slaap te vallen. Bedankt Anna ik ga vanavond weer lekker met deze meditatie in slapen!”
Marjolein
5
“ Wat heb je een fijne rustige stem. Heel prettig om naar te luisteren. Dank je wel met deze set kan ik er weer lekker tegenaan”

Praktische informatie

Ik werk veel in mijn praktijk en verstuur je bestelling handmatig. Het kan daarom even duren maar binnen 2 werkdagen na je aankoop ontvang je de meditatieset

Je ontvangt een e-mail met een link naar alle meditaties. (TIP Voeg mijn email adres anna@annacoach.nl toe aan je adresboek, zo komt de mail niet in je spam)

Met de linkjes kan jij de meditaties downloaden, je ontvangt en handige handout met beschrijving Zet de meditaties in je playlist en begin met goed zorgen voor jezelf!

Betalen gaat via iDeal bedragen zijn incl. btwWaarom lukt het nu wel?

Soms kom je er niet in. Herken je dat? De teksten pakken je niet. Dat ligt niet aan jou maar aan de inspreker. De oefeningen worden voorgelezen, gaan te snel en vullen te veel in. Ik doe mijn meditaties intuïtief en uit mijn hoofd. Zo zorg ik voor genoeg rust en verbinding zodat jij helemaal kan ontspannen.

Het kan ook zijn dat de inspreker zelf onvoldoende geoefend is in meditatie. Dat voel je als luisteraar, je komt niet tot een diepe ontspanning. Ik ben meer dan 4 jaar dagelijks via mijn werk en opleidingen bezig met meditatie en visualisatie oefeningen. Daarnaast heb ik mijn meditaties de afgelopen jaren in mijn praktijk uitgeprobeerd met tientallen klanten en aangepast op wat werkt.


Dit is onbeperkt beschikbaar voor jou

Je ontvangt de 5 prachtige geleide meditaties voor voor 9,99€
Een koopje, voor minder dan tien euro heb jij altijd je eigen ontspanning op zak.
Kan jij je favoriete oefening erbij pakken en tot jezelf komen. Alle prikkels van de dag loslaten, even opladen of heerlijk in slaap vallen.

Lilian
5
“ Wat een prachtige meditaties! Je hebt een fijne rustige stem ”
Marga
5
“Ik gebruik de 'Ontspan je lijf meditatie om mee in slaap te vallen. Normaal lukt het me niet maar met deze oefening wel, Dankjewel Anna”
Anoniem
5
“ Wat heerlijk ik heb al een tijd moeite met inslapen als ik 's nachts wakker wordt en soms paniek aanvallen. Met deze oefeningen kan ik mezelf dan rustig krijgen en weer in slaap komen. ”
Veel gestelde vragen

Probeer het, klik en doe mee met de aardingsoefening
Even uitproberen?

Bekijk de video hiernaast, hierin doe ik een versie van de aardingsmeditatie. Doe mee en ervaar of je mijn stem en begeleiding prettig vindt.


Anna

Holistisch therapeut en HPS HSS Coach

Ik begeleid gevoelige vrouwen die behoefte hebben aan actie
maar ook snel overprikkeld raken.
Met praktische tips behandelingen en oefeningen,
kan jij ontspannen, beter omgaan met piekergedachten
en ont-moeten (minder gevoel van moeten)
Hard werken maar dan vanuit je hart!
Lees hier meer over mij

Stuur me gerust een connectie verzoek of volg me op de socials


Behoefte aan contact?

Ik help je graag verder. De eerste stap zetten is soms het moeilijkst Vragen staat vrij en je krijgt altijd een eerlijk advies van me.
Vul het formulier in
Voornaam
E-mail
Bericht

Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
vrijheid

'Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier'

-Anna-
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights