Hé dame heb jij zin in een feestje?

Stap uit de sleur en zorgen van alledag. Gun jezelf een avontuur
vol dans, creativiteit en plezier voor vrouwen

Wanneer was de laatste keer dat jij je volledig ontspannen gekoesterd en verzorgd voelde?


Zentijd met Access Bars ® in Gouda

Access Bars ® is een methode die je brein direct ontspant. Het brengt balans in de prikkelverwerking van je hersenen. Het ruimt overbodige ballast op. Je kan het vergelijken met het effect van een virusscanner of schrijfopruiming bij een computer. Deze methode is ideaal voor gevoelige vrouwen die veel piekeren , altijd aan staan en moeite hebben met ontspannen.

Zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën inzichten en ontspanning.

Dat klinkt gewedig!


Wat is Access Bars?

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.
Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een apart thema. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, vreugde, verdriet, dankbaarheid, veroudering, creativiteit etc. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen.

Vaak heb je in je leven van allerlei mensen (zoals ouders, familie, leerkrachten, vrienden etc) om je heen geleerd hoe de dingen werken, wat wel en niet kan en wat wel en niet voor jou beschikbaar is. Hierdoor zet je jezelf vast. Tijdens de Bars behandeling kan jij deze overtuigingen los laten.

Stop piekeren en vermoeidheid

Je hersenen zijn net als een grote computer vol informatie, hoe meer er in zit hoe voller en trager het wordt. Tijdens een Bars behandeling doe je een soort schijfopruiming van je hersenen. Je laat tijdens de AccessBars behandeling alle gedachtes overtuigingen en emoties die jou in de weg zitten gaan. Zo ontstaat er ruimte in jou voor nieuwe ideeën en oplossingen. Je leert jezelf bij alles af te vragen, hoe kan het met meer gemak en plezier voor mij.

Een Bars behandeling is voor hoogsensitieve piekeraars dé manier om de gedachtentrein in je hoofd een stil te zetten. Echt rust en stilte te ervaren en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Het mooie is, jij hoeft er niets voor te doen! Alleen je afspraak te maken.

MRI Scan
Op een MRI scan is te zien dat de hersenen tijdens een Access Bars behandeling ontspannen en een diepe verwerking doen van alle prikkels . Net als tijdens je REM slaap. Alleen ben jij gewoon wakker. Het is de ultieme powernap!

Wanja
5
“Dit was voor mij een hele nieuwe ervaring. Ik vond het heel fijn en leerzaam. Op mijn vragen kreeg ik een duidelijke uitleg. Ook vond ik het gezellig. Ik ging heerlijk relaxed naar huis. Nu ben ik nieuwsgierig naar de komende tijd!”
Kim
5
“Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik kon vrij en open praten. Anna zag direct waarbij zij kon helpen.

De Acces Bars behandeling was nieuw voor mij. Het was een fantastische ervaring. Totale ontspanning en ruimte.”
Carola
5
“Anna neemt de tijd voor je en luistert naar je
Na de behandeling voelde ik me een stuk minder gestrest en rustiger”

Gun jezelf rust met Access Bars

Doorbreek je eigen patronen en overtuigingen zodat jij meer plezier gemak en energie ervaart in elke dag!

In 75 minuten kom jij tot een diepe ontspanning Kan jij je zorgen of situatie met mij bespreken tijdens een kopje thee.
Ik stem de behandeling daar op af, zodat deze nog effectiever is. Bij je eerste afspraak ontvang je een kleine persoonlijke verrassing.
Gun het jezelf, je bent bij mij in goede handen

Je bent het waard!
Jouw investering is 83€
voor een sessie van 75 minuten

Niet goed geld terug garantie

Ik ben zo overtuigd van de waarde van deze behandeling dat ik werk met een niet goed geld terug garantie .
Zo kan jij het uitproberen zonder dat je risico loopt. Wel zo eerlijk naar jou.

Praktische informatie

De afspraak is in mijn praktijkruimte in Gouda.
Draag kleding waar jij je prettig in voelt.
Je kan gratis parkeren in de buurt.
Betalen gaat vooraf via i-Deal dus geen gedoe met contant geld.

Maud
5
“Ik vond de behandelingen bij Anna heel erg fijn. Ik heb de afgelopen periode 6 sessies gevolgd.
Ik heb dit gedaan in een periode waarin het eigenlijk heel goed met mij gaat. Maar omdat ik wel in een hele drukke periode zit met een jong gezin, nieuwe baan en een studie was het voor mij vooral voor ontspanning. Een soort maandelijks cadeautje voor mijzelf. Nou, en dat was het!
De ruimte waar de behandelingen plaatsvinden voelde heel vertrouwd en warm aan.
Anna is een hele fijne gesprekspartner en ze heeft een breed repertoire aan tools en technieken die zij in kan zetten.
Edelstenen, koshi’s, muziek, geuren. En ik voelde daarin alle ruimte om aan te geven wat ik wel en niet als prettig ervaarde.
Het fijne vind ik dat Anna heerlijk nuchter is, humor gebruikt maar toch ook echt voor een hele diepe ontspanning bij mij kon zorgen.
Vooral de energetische behandelingen deden mij veel. Ze zorgden letterlijk voor meer ruimte in mijn hoofd en lichaam.”

Voor wie is Access Bars®?

Ben je hoogsensitief, snel overprikkeld of heb je last van piekergedachten (eindeloos analyseren, plannen maken, diep nadenken over het verleden of de toekomst), dan is het een verademing zijn om de totale stilte te ervaren. Access bars is ook geschikt voor mensen die veel 'in hun hoofd zitten', beeldschermwerk doen of veel analyses maken.

Access bars Zweverig?

Access Bars is zeer geschikt als je nog weinig ervaring hebt met energetische behandelingen en het eens wil uitproberen, doordat alleen je hoofd, handen en voeten worden aangeraakt is het laagdrempelig en toegankelijk. Het is dé manier om de gedachten-trein in je hoofd eens stil te zetten.

Ik ben nuchter en kom uit het bedrijfsleven mijn behandelingen zijn niet zweverig en ook geschikt als je houd van een een down to earth aanpak.

Bij welke klachten is Acces Bars® aan te raden

  • Opgejaagd gevoel
  • Piekeren
  • Overprikkeld zijn
  • Burn-out of Bore-out
  • Slapeloosheid
  • Onderprikkeld zijn, niet meer weten wat je leuk vind
  • ADD/ADHD klachten
  • Zwangerschapsklachten

Zelfs mensen met een hersenbloeding, epilepsie, Parkinson of een pacemaker kunnen veilig de Bars ervaren. Acces Bars is een aanvulling op de reguliere geneeskunde maar geen vervanging hiervan.

Er is geen goede of slechte manier, de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zal zijn, is het zelf te proberen!

Hoe werkt een Access Bars behandeling?

Voor de behandeling hebben we een kort gesprek waarin je kan aangeven wat er bij je speelt, of je klachten hebt. Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Als je wilt krijg je een kussen onder je hoofd en leg ik een deken over je heen zodat je warm en comfortabel ligt.

Tijdens de behandeling raak met mijn handen zachtjes de 32 punten aan op je hoofd. Bij de start en afsluiting raak ik je aan bij je handpalmen en voetzolen.

Wat merk ik tijdens de Access Bars® behandeling?

Access Bars® geeft een gevoel van volledige ontspanning. Sommige mensen vallen in slaap tijdens de behandeling, zelfs in een omgeving met geluiden. De meeste mensen zien beelden of kleuren alsof ze dromen. Je kan lichte sensaties voelen in je lichaam, zoals tintelingen, prikkelingen, warmte of juist kou, schokjes (zoals je wel eens hebt als je net in slaap valt) of rillingen. Je buik kan gaan rommelen. Maak je er niet druk over, bij iedereen verloopt het anders en is het een ontspannen ervaring.
Is er tijdens de behandeling iets wat jij niet prettig vindt, heb je het te warm of koud, dan kan je dat gewoon zeggen, en passen we het aan. Moet je ineens naar het toilet? Ook dat kan gewoon tussendoor.

Als je wilt vertel ik tijdens de behadeling over de drukpunten en hun werking, maar het kan ook helemaal in stilte net wat voor jou het fijnste is. Ook jij kan praten of in stilte liggen net wat je fijn vindt in het moment.

Na de Access Bars behandeling

Na afloop praten wel kort over hoe jij het hebt ervaren. Je kan je moe, rillerig of loom voelen als na een dag aan het strand of in de sauna. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze net heel diep geslapen hebben en voelen zich een beetje duizelig.

Je hersenen zijn tijdens een behandeling hard aan het werk geweest en hebben alle loshangende rommel in het juiste laatje hebben gestopt of weggegooid. Dat kost energie. Je kan trek hebben of zin hebben in zoetigheid of zoutjes. Geef toe aan je behoefte en neem wat je nodig hebt. Zorg er in ieder geval voor dat je genoeg thee of water drinkt en rust neemt als je moe bent. Luister naar wat jouw lijf nodig heeft.

Klinkt lekker hè, probeer het eens uit, en ervaar hoe het voor jou is!

Ik gebruik humor, soms een confrontatie, oprechte nieuwsgierigheid en verbondenheid met jou. Uiteraard zorg ik ervoor dat jij in goede handen bent.

Meer weten over mij? Lees hier verder

Benieuwd wat anderen vinden? Lees hier verder

Ik werk nèt even anders

In mijn begeleiding bied ik een unieke combinatie van coaching en energiewerk op een niet zweverige nuchtere manier. Mijn behandelingen zijn niet alleen ‘zwaar’ of ‘op de bank in tranen’. Er mag ook gelachen worden!  Praten mag maar hoeft niet.

Ik ben breed ontwikkeld en houd van leren. Als ervaringsdeskundige op gebied van hoogsensitiviteit & HSS en de uitdagingen van Burn-out & Bore-out, traumaverwerking, KOPP/KOV (kind van verslaafde ouder).

Daarnaast ben ik opgeleid tot Holistisch therapeut, Reiki Master, Acces Bars practioneer Trainingsacteur en heb ik ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, ik weet wat daar speelt.


Antwoord op andere veel gestelde vragen

Even overleggen?

Wil je overleggen, heb je nog vragen of twijfel je of mijn begeleiding iets voor je is? Neem gerust contact met me op.
Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van me.
Vragen staat vrij. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Het is mijn missie om je in contact te brengen met de speelruimte in jezelf, voor een leven waarin je kan ontspannen en ont-moeten met meer vrijheid en plezier!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights